MuusikkoKlovnit – PuistoPellet – ParkClowns

Muusikkoklovnit Mohis, Sippe ja Imppu muodostavat guinealais-suomalaisen trion.
Yhtye ammentaa klovneriasta, musiikki- ja katuteatterista, vuorovaikutuksellisuudesta ja rasismin vastaisuudesta.
Huumori ja punanenät, musiikki ja mimiikka ovat kansainvälinen kieli; ne ovat PuistoPellet-yhtyeen toiminnan lähtökohtia.
Kulttuurien välisyys ja yhteisöllisyys lyövät kättä kun lauletaan, tanssitaan, improvisoidaan ja musiikkileikitään yhdessä. PuistoPellet on monikielinen yhtye ja kohderyhmänä lapsiperheet vanhempineen, vauvasta vaariin. PuistoPellet -ryhmän jäsenistä Sirpa Taivainen-Ilmola ja Veera Railio kuuluvat Musiikkiteatteri Kapsäkki -osuuskuntaan. PuistoPellet -ensemble on toiminut vuodesta 2013 lähtien ja yhtyeellä on takana n. 50 keikkaa leikkipuistoissa, kulttuuritaloissa, päiväkodeissa ja lukuisissa muissa eri yrityksissä ja yhteisöissä.

PuistoPellet iloittelevat seuraavassa linkissä:

MOHIS-klovni: Mohamed Bangoura (Guinea), djembe-rummut, laulu
Guineasta lähtöisin oleva rumpali ja ammattimuusikko.

SIPPE-klovni: Sirpa Taivainen-Ilmola, (Finland), laulu & ukulele
Sirpa on yksi Sairaalaklovnit Ry:n perustajajäsenistä sekä pitkän linjan näyttelijä-laulaja.

IMPPU-klovni: Veera Railio (Finland), laulu & viulu
Laulaja-viulisti-muusikko-musiikkiteatterintekijä ja pedagogi.

PuistoPellet – The ParkClowns is an international and intercultural ensemble. The energetic trio of ParkClowns combine elements from Music Theatre, clownery and music traditions from different cultural areas around the world like the Middle East and West Africa. ParkClowns’ approach to music and arts is based on interaction and in this group of clowns they all are music educators, musicians and actors. And above all: Clowns!