Ruuskanen Railio Klubi

www.ruuskanenrailio.com

https://www.instagram.com/ruuskanenrailioklubiofficial/

Ruuskanen Railio Klubi on dynaamisen aisapari-duon Maija Ruuskasen ja Veera Railion luotsaama tunnelmallinen, akustisuuteen pohjaava kamarimusiikillinen klubikonsepti, joka muuntuu moneksi. Olemme vierailleet klubikonseptillamme myös Musiikkitalolla, Espoon Louhisalissa, Teatteri Vantaan Silkkisalissa, Tampereen Telakalla, Lohjalla Café Laurissa, Sipoon Lilla Villanissa, Porvoossa, Virkkalan Klubitalolla – siis monessa viehättävässä ja hauskassa paikassa. Klubin “kotiareena” on Helsingin Vallilan Musiikkiteatteri Kapsäkin lava. Aloitimme klubin vuonna 2011, joten vietämme tänä vuonna 2021 10-vuotisjuhlaamme.

Maija Ruuskanen (MuM) (*1976) on Sibelius-Akatemiasta valmistunut monipuolinen ja yhteistyötaitoinen musiikin ammattilainen; säveltäjä, muusikko, esiintyjä, kapellimestari.
Hän on säveltänyt musiikkia lukuisiin näyttämöteoksiin (Suomen Kansallisteatteri, Teatteri Metamorfoosi, Musiikkiteatteri Kapsäkki), ohjannut kaksi kuunnelmaa, julkaissut ja tuottanut levyjä; mm. Herääminen-ooppera, Puluboin ja Ponin lauluja, Ruuskanen Railio Companyn Samassa unessa, sekä toiminut useiden eri artistien pianistina.
www.maijaruuskanen.com